El ConectaBalear deixa a Melilla els tres punts després de perdre 3-0 en una quarta jornada de molt de nivell.

Els homes de Molada han barallat en tot moment per la victòria posant en tensió als de Salim en els dos primers sets del partit. A poc a poc els locals han anat distanciant-se en el marcador lucrant-se dels errors en recepció i atac de l’equip visitant, arribant al tercer set amb comoditat i aconseguint una distància màxima de 10 punts.

El ConectaBalear es desprèn així del lideratge en la classificació al no poder donar la volta al marcador. Esments especials a Raymond Barsemian amb 15 punts al costat de Da Cruz i Vanole, tots dos amb 6 punts.

Primer set que comença amb un joc molt igualat 9-9 en el qual a tots dos equips els costa enlairar-se del marcador. El Melilla aconsegueix engrandir distàncies 15-12 el que provoca el primer temps mort per part del ConectaBalear. Els locals es desfasen amb un parcial de 6 punts 18-12 aprofitant el bon servei de Monfort. Segon temps mort del tècnic manacorí amb el qual aconsegueixen retallar distàncies 22-20. Demana temps mort l’equip local amb un doble canvi en la seva plantilla. El ConectaBalear no aconsegueix remuntar el joc que es tanca 25-20 a causa d’unes certes fallades en servei i recepció.

Segona màniga que continua en la mateixa línia 5-5 amb un joc molt parell per part de tots dos equips. L’equip local agafa avantatge 8-6 que continua 14-12. A causa de fallades en el bloqueig de l’equip manacorí el Melilla aconsegueix un parcial de 4 punts 19-15. Les bones actuacions de Rymond Barsemian no són suficients per a encaminar el partit 22-18. Un error en el servei proporciona als de Salim el 25-22.

Tercera part intensa on es continuen apreciant fallades en recepció per part dels de Molada 8-5. El bon bloqueig dels locals provoca el temps mort de l’equip manacorí davant la diferència de 11-6. El ConectaBalear es veu amb dificultats per a defensar el joc i el Melilla aconsegueix el màxim parcial fins al moment 18-9 que augmenta en 10 punts 22-13. L’encertat servei de Ferrera sentència el partit 25-15 fent-los victoriosos.

Dissabte que ve 30 d’octubre el ConectaBalear rebrà al Rotogal Boiro VB. El partit tindrà lloc a les 18.00 en el M. A. Nadal.

FITXA TÈCNICA:

MELILLA SPORT CAPITAL VB – CONECTABALEAR CV MANACOR: (3-0).

PARCIALS: 1-0 (25-20), 2-0 (25-22), 3-0 (25-15).

ALINEACIONS:

MELILLA SPORT CAPITAL VB: Monfort J., Diedhiou J., Martina F., Giustiniano A., Riganti M., Ferrera M (L). També van jugar: Scarpin M., García H., Luengas I., Mesaudi S.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C., Vanole T., Barsemian R., Méndez V., Català A (L) Ramírez S. També van jugar: Dóna Cruz V., Chourio A., Piris T (L)., Llopart A., Mesquida X.

COL·LEGIATS: Rafael González Tabares i Hugo Suárez Ucar

Deja una respuesta