L’Inter ha guanyat 3-0 al Son Cladera i així es pot  tornar a posar  per les posicions altes de la classificació.

A la primera part ha estat un partit bastant igualat, on es pot dir que hi havia un respecte mutu per part dels dos equips. Tal vegada el Son Cladera anava un punt més accelerat lo que ha fet que ho acusessin a la segona part.

Tant un com l’altre podien marcar però no ha pogut ser i s’ha arribat al descans 0-0.

La segona part ha estat una altra cosa i el partit s’ha anat animant.

L’Inter ha començat a jugar i  a tocar molt més la pilota, es pot dir que el Son Cladera casi no s’ha acostat a la porteria.

Hi ha hagut la substitució d’en Miquel Cladera, que fa unes quantes setmanes arrossega una lesió de taló, ha entrat al seu lloc un dels quatre davanters que estaven lesionats , en Jaume Martí, a la fi pareix que ja està be. I en una de les  tantes tirades a porta en Jordi Ramis ha aprofitat per fer el primer gol.

Casi casi seguidament en Jaume Martí agafa la pilota i en una fuita espectacular arriba tot sol a porta el qual l’entra sense cap problema.

I com a colofó final una altre escapada den Jaume Martí la dona al Pere Josep que també és gol.

Un gran resultat per l’Inter que torna a posar-se per les posicions altes i pareix que comença a quedar enrere la mala sort dels darrers partits. La setmana que ve s’enfrontarà amb l’Alqueria

Endavant Inter !!!

Alineacions:

Inter Manacor: Toni Peña, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Jaume Barceló, Andrés Salinas y Miquel Cladera.

Sustitucions: Jaume Marti per Miquel Cladera (min.45), Carlos González per Marc Sánchez (min.58), Josep García per Pere J Martorell (min.79), Pablo Vadell per Jaume Barceló (min.79) i Pere Santandreu per Pere Gomáriz (min.87)

Son Cladera: Joan Sintes, Dani Cunill, Jaume Robles, Alejandro Cunill, Adrián Arbos, Demetrio Chele, Juanjo Magaña, Raúl Marín, Javier A Mina, Eduardo Bailen y Zaquiel Marcal.

Sustitucions: Yasir Badissi per Dani Cunill (min.58), Daniel Charles per Javier A Mina (min.58), Albert Buils per Zaquiel Marcal (min.58), Luis Barceló per Jaume Robles (min.71) i Llorenç Oliver per Juanjo Magaña (min.71)

Gols: 1-0 Jordi Ramis (min 68), 2-0 Jaume Martí (min 71) y 3-0 Pere J Martorell (min 73)

Àrbitre: Alan Nahuel Girela Gómez. asistido por Gabriel Fiol Alzamora y Pablo Sánchez Pou.

Targetes: Pere J Martorell (groga, min 42) i Pere Gomáriz (groga, min 60) per l’ Inter Manacor. Javier A Mina (amarilla, min 23)i Miquel Company (amarilla, min 78) per el Son Cladera.

 

Cap de setmana espectacular per l’Inter Manacor, el nostre juvenil segueix sumant de tres en tres demostrant que son una gran família  i es primer equip segueix recol.lectant forces a pesar de les adversitats i suma una victòria més!

 

Equip juvenil de l’Inter Manacor

Deja una respuesta