L’Obra Cultural Balear tornar començar les seves conferències sobre diversos temes d’interès. Aquest proper dilluns dia 25 d’octubre a les 20:00 h a la sala La Fornal, està prevista la xerrada de n’Amanda Fernández, que és la Directora General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa que versarà sobre l’assignatura de religió a les escoles.

Pel que fa al seu currículum és diplomada en educació primària per la UIB i llicenciada en psicopedagogia per la UNED, també és experta universitària en diagnòstic i educació de l’alumnat amb alta capacitat per la UNED. Durant la seva vida laboral ha treballat a diferent centres de primària, el darrer d’ells el CEIP Molí d’en Xema de Manacor, centre del que n’era també la cap d’estudis. Ha exercit com a regidora i portaveu del grup municipal socialista de l’ajuntament Manacor, del qual n’ha estat primera tinent de batlle i regidora d’economia i promoció.
Aquesta conferència es portarà a terme el proper dilluns dia 25 d’octubre a les 20:00 h a la sala La Fornal. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

Deja una respuesta