El Partit Popular de Manacor demana al batle de de l’Ajuntament de Manacor, Miquel Oliver, que es posicioni en contra d’el recàrrec del 150% de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per als habitatges buits, tal com contempla l’avantprojecte de Llei del Govern espanyol «i que la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha aplaudit».

La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, considera que «la pressió fiscal a la qual se sotmet a Manacor des de totes les institucions és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms». «Reclamam a l’equip de govern un posicionament clar sobre la baixada d’impostos que tantes vegades hem sol•licitat per al nostre municipi», afegeix.

Amb tot, Sansó incideix, a més, en que «amb els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a l’any que ve ens fregiran a impostos amb una pujada pre-vista de 4.000 milions d’euros i amb un increment de la quota dels autònoms d’entre 96 i 225 euros a l’any». «A més de baixar impostos i taxes municipals, el batle ha de començar a posicionar-se contra tanta destralada fiscal perquè el que ara necessiten els manacorins i manacorines és molta més liquiditat econòmica a les seves butxaques».

 

La portaveu del Grup Popular Municipal considera que «la pressió fiscal a la qual se sotmet a Manacor és ja totalment inassumible per a moltíssimes famílies, empreses i autònoms»

Maria Antònia Sansó: «Reclamam a l’equip de govern un posicionament clar sobre la baixada d’impostos que tantes vegades hem sol•licitat per al nostre municipi»

Deja una respuesta