Són molts els pobles que segueixen la tradició de celebrar Ses Verges. Malgrat la situació actual hagi suposat que l’Associació de Veïnats de Llevant de Manacor hagi anunciat que es suspenen els actes que feien altres anys, la tradició de menjar bunyols i fer serenates es manté.

Així es poden comprar bunyols a diferents indrets de Manacor i tota la comarca de Llevant, per celebrar Ses Verges amb uns dels dolços més típics de Mallorca.

També hi haurà serenates a molts pobles per celebrar aquestes Verges.

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS DE LLEVANT

 

L’Associació de Veïnats de Llevant informa que degut a la situació sanitària per la Covid-19 enguany encara no serà possible celebrar amb normalitat les festes de Ses Verges 2021.

Així mateix, es mantindrà la Missa tradicional per commemorar la festivitat de Ses Verges i també en memòria dels germans difunts de la barriada. Aquesta se celebrarà el diumenge dia 24 d’octubre a les 20 h a l’Església de Nostra Senyora dels Dolors. Se recorda als assistents prendre totes les mesures de prevenció establertes.

Per altra banda, i pel mateix motiu, la Junta Directiva de l’Associació de Veïnats ha acordat que enguany tampoc se cobraran als socis les quotes anuals de l’Associació.. Manacor, octubre de 2021. La Junta Directiva.

 

Deja una respuesta