ELS INFANTILS OFI-ILLA, ELS INFANTILS VERMELL, ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR I LES CADETS CRONOMOTOR VENCEREN MOLT CLARAMENT ELS SEUS RESPECTIUS PARTITS.

Els nins de l’infantil Ofi-illa varen fer un partit molt complet per guanayr 75 a 25 al Madre Alberta. Els infantils vermell jugaren un excel.lent partit davant el UE Llosetina guanyant amb el marcador tancat. Per la seva part, els cadets Creuers Illa Balear varen arrassar al Muro-Pollença amb un marcador final de 91 a 43. D’altra banda, les cadets Cronomotor pasaren per sobre de Sa Indioteria finalitzant el partit amb un 29 a 88 favorable a les nostres.

GRAN PARTIT DELS CADETS RT. XINXERAM I DE LES CADETS RT. ES CRUCE

Els cadets dirigits per n’Andreu Serra capgiraren un mal inici i forçaren la pròrroga dins Son Cotoner. En el temps extra la fortuna fou pels de Palma però els nostres nins mostrarenque són un gran equip. Al final 62-60. En categoria femenina, les cadets Rt. Es Cruce segueixen amb una gran dinàmica i venceren 53 a 63 al Molinar, un equip molt rocós i dur.

LES SÈNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ TRIONFEN DINS SON SERVERA

Les nostres sèniors continuen invictes a la lliga i divendres varen guanyar dins la pista de Son Servera en un emocionant partit per 53 a 57 gràcies a una gran segona part.

GRAN PARTIT DE LES INFANTILS BUFETE PERELLÓ A CASA DEL BAHÍA SAN AGUSTÍN

Les nines de l’infantil Bufete Perelló varen guanyar a la pista del Bahía San Agustín per un clar 36 a 58. Per la seva banda les infantils Forn Ca’n Tòfol es veren superades per l’Alcúdia-Consell per 43 a 74 i les nines de l’infantil Sonsònia Centre Auditiu perderen dins Inca per 52 a 24.

Els infantils Opticalia Manacor feren un bon partit però el St. Maria fou superior i guanyà 62 a 50.

Les minis Innovatec Security varen jugar a Manacor contra el Pollença, equip molt superior que va dominar el partit però que obligà a les nostres a donar el millor.

Finalment, en categoria júnior visquerem un mal cap de setmana. El júniors Rt. Es Parc foren superats pel Bahía per 47 a 92, els júniors Laboratori22 perderen 37 a 52 contra Hispania i les júnior Rt. El Pino foren vençudes pel Pollença 59 a 37.

NA PAULA GINARD ES CONVOCADA PELS MINIBÀSQUET DAYS DE LA FBIB

La jugadora del mini Innovatec Security, na Paula Girard, podrà gaudir d’una gran  experiència de formació i de convivència amb un grup de jugadors i jugadores mini de les nostres illes.

Deja una respuesta