Aquesta setmana s’ha tornat a repetir la doble victòria dels dos equips que han començat competició del nostre club.

Per una part el sénior han guanyat al CB Porto Cristo (49-34): Tercera victòria consecutiva dels locals, en aquest cas contra un Porto Cristo molt batallador. El parcial 14-4 del segon quart va donar una diferència suficient per estar per davant la resta de partit que va ser marcat per les pèrdues, errors en el tir i falta de frescor en uns séniors del Zona 5 amb importants essències de jugadors per lesió o treball. Així mateix s’ha de destacar la lluita en defensa i el control del rebot que no van donar lloc a una remuntada visita

Per altra part les juniors han guanyat al CB Campos (55-35): Victòria de les juniors, les quals han sortit molt concentrades des de l’inici, molt ben posicionades en defensa i anul·lant l’efectivitat del perillós tir exterior del Campos, finalitzant la primera part deu punts per sobre. S’ha arribat al final del partit amb un còmode avantatge que s’ha sabut gestionar arribant fins als vint punts. Un altre pas cap a aconseguir els objectius marcats a força de seguir treballant dia a dia. Destacar la lesió de na Maria del Mar Mayordomo, esperant que es recuperi com més aviat millor.

Us convidam a visitar la nostra web basquetzona5.es, o a descarregar-vos la nostra app Zona 5 per veure les fotografies dels nostres partits.

Deja una respuesta