Alineacions:

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Joan Mari, Sebastia Sastre, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Joan Roig per (min.70), Rafel Magro per Nicolás Rubio (min.84), Miquel Ginard per Gabriel Gili (min.84), Antoni Xavier per Francisco Gari (min.89) i Sergi Vecina per Joan Mari (min.89)

Felanitx: Marc Rey, Aitor Vergarachea, Alejandro Iniesta, Juan Carlos, Sergio Contreras, Ramon Huescar, Javier López, Francisco J Maimo, Sergio Muñoz, Rubén Tortosa i Antoni Beas.

Substitucions: Adrián Hernández per Antoni Beas (min.46), Bartomeu Campins per Rubén Tortosa (min.46), Jesús García per Sergio Muñoz (min.68), Adrià Marín per Francisco J Maimo (min.76) i Lluis Triay per Ramon Huescar (min.82)

Gols: 1-0 Sebastia Sastre (min 17) i 2-0 Nicolás Rubio (min 22)

Àrbitre: Eduardo Martínez Martínez. assistit per David Onetto Bevia i Alan Nahuel Girela Gómez.

Targetes: Bartolomé Sancho (groga, min 5) i Francisco Gari (groga, min 75) per al Manacor. Francisco J Maimo (groga, min 29), Alejandro Iniesta (groga, min 32), Antoni Beas (groga, min 45), Adrián Hernández (groga, min 67) i Juan Carlos (groga, min 90) per al Felanitx.

Comentari:

El CD Manacor s’imposa en el Derbi al CD Felanitx i suma els tres punts en joc de Na Capellera, amb un excel·lent arbitratge d’Eduardo Martínez Martínez ben assistit per David Onetto Bevia i Alan Nahuel Girela Gómez.

El partit del Derbi, es presentava amb un CD Manacor Líder solvent de la categoria. Per la seva part el Felanitx amb un fluix inici de lliga, però que ha anat de menys a mes, així i tot, el CD Manacor va ser molt superior, amb uns primers 45 minuts de bon futbol.

El partit es va decantar molt aviat per al CD Manacor, jugada de tiralínies, Mari amb Codina est la posa al segon pal i Tia sastre la mana al fons de la xarxa de la meta defensada per Marc 1-0, perquè minuts després el Killer del Manacor Nico, posés el 2-0 en el marcador, aquest gol va deixar mes tocat si cap al Felanitx, que el millor que li va poder passar és arribar al descans amb aquest resultat.

La segona part el Felanitx va millorar bastant, que cercavael gol que els tornés a ficar de ple en el partit. Però ni una cosa ni l’altra el marcador ja no es mouria mes, per tant justa victòria per als nois de Jaime Mut, que van ser millors al llarg dels noranta minuts de joc, amb un Felanitx de Lolo Paniza que van ser de menys a mes i als quals els va condemnar una pèssima primera part.

Deja una respuesta