La bona ratxa continua per al ConectaBalear que suma tres punts més després d’imposar-se 3-0 al Leleman VB València. El quadre de Lluís Molada ha demostrat la solidesa del seu joc posant en tensió als de Muraco que no han aconseguit canviar el rumb del marcador aconseguint una distància de sis punts. Es destaquen les actuacions de Thiago Vanole amb 14 punts, Raymond Barsemian (11) i Caetano Filter (10).
Primer set que s’inicia amb 3-3 iguals que continua fins al 10-10. Temps mort per part dels visitants davant la retallada de distàncies de l’equip manacorí 12-10. El ConectaBalear agafa el comandament del partit amb un parcial de quatre punts 18-14 que provoca el segon temps mort del tècnic valencià. Encertades aparicions de Raymond Barsemian i Thiago Vanole al costat d’una millora en atac de l’equip situen al manacor 20-16. L’equip valencià s’aproxima 22-23 a causa d’errors defensius dels locals que provoca el primer temps mort de Molada que dóna efecte fent-se amb la primera pispa 25-22.
Segona part amb avantatge del manacor 5-2 que provoca el temps mort del tècnic valencià. Des d’aquest parcial l’equip de Molada comanda la segona pispa 11-9. El Leleman VB València retalla distàncies 12-11. Dues bones intervencions de Caetano Filter en atac i bloqueig 14-11 provoquen el segon temps mort dels locals. Anderson Chourio aprofita la diagonal curta i aconsegueix la màxima diferència fins al moment 18-14. Es dispara a cinc la diferència 21-16 que més endavant se supera en sis punts 24-18. Thiago Vanole és qui tanca el set 2Tercera màniga que s’inicia 0-2 i és neutralitzada per l’equip manacorí que iguala 2-2. Retallen distàncies els del valència 4-6 que es manté 9-11. La màxima distància fins al moment 9-13 provoca temps mort per part del tècnic manacorí que augmenta en sis punts 9-15. Temps mort del valència després que els locals 13-16 fessin el canvi de doble oposat entrant a la pista Barsemian i Ramírez. Remunten el joc 21-20 amb segon temps mort del valència que no dóna els seus fruits 24-21. Punt directe de Raymond Barsemian que dóna la victòria al seu equip 25-22.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – LELEMAN VB VALÈNCIA: (3-0)

PARCIALS: 1-0 (25-22), 2-0 (25-20), 3-0 (25-22).

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Dóna Cruz V., Piris T (L)., Filter C., Barsemian R., Vanole T., Méndez V. També van jugar: Ramírez S., Català A (L)., Llopart A., Gallec M., Chourio A.

LELEMAN VB VALÈNCIA: Funes F., Monfort V., Jarque J., Valdis N., De Juan D., Postemsky I., Esquerre J (L). També van jugar: Mengod J (L)., Horta J., Nagiev V., Pascual J.

COL·LEGIATS: Rafael González Tabares i Hugo Suárez Ucar

Deja una respuesta