Des del Partit Popular de Manacor s’ha realitzat el següent comunicat:

 

Durant quinze dies des de les xarxes socials del Partit Popular de Manacor hem publicat a diari diversos indrets del municipi on la neteja i manteniment de les aceres no és, precisament, exemplar.

 

Al centre per a vianants i fins i tot a l’emblemàtic Passeig de na Camel·la es poden observar fàcilment taques negres aferradisses i indefinides que, enlloc de fer-se netes, es permet que es perpetuïn.

 

L’equip de govern municipal podria instar l’empresa encarregada de la neteja a emprar aigua pressió en determinats casos i fer així que aquestes antiestètiques i insalubres taques desapareguin. Però no semblen tenir-hi massa interès.

 

A més, no només el centre per a vianants de Manacor acusa falta de neteja i manteniment; també altres nuclis com S’Illot, Porto Cristo i Cales de Mallorca llueixen totalment abandonats i deixats.

 

La falta de rajoles a les aceres (sense que siguin substituïdes en poc temps) i les altes herbes que es permet que hi creixin són perills potencials per a persones majors. És primordial preveure abans d’haver de lamentar caigudes greus.

 

Amb la campanya desenvolupada pel Partit Popular a les xarxes socials (i que és només un exemple gràfic de l’evident falta de neteja i manteniment de les aceres) volem deixar en evidència que l’equip de govern municipal no treu tot el suc al contracte de neteja del què disposa. Recordem, el més car de la història del municipi. Es tracta d’un document que preveu tot tipus d’eines i clàusules que permetrien a l’equip de govern fer-lo retre més i instar a l’empresa a netejar a fons el municipi.

 

Deja una respuesta