El proper dijous, 21 d’octubre, a les 19 h, tendrà lloc a l’Ateneu lo Tort (c/ Rei Jaume II, 15b) la presentació del llibre Mujer, vida, libertad (Editorial Descontrol) de l’institut Andrea Wolf. Amb el subtítol “Desde el corazón del movimiento de las mujeres libres de Kurdistán” l’obra pretén explicar la història d’aquestes dones a través d’una veu femenina col·lectiva que lluita per l’alliberament de la seva nació i per l’enderrocament del patriarcat.

Durant els darrers anys, el Moviment d’Alliberació del Kurdistan i, més concretament, el Moviment de Dones, s’ha convertit en avantguarda de la lluita internacionalista del segle XXI. Persones de tot el món han viatjat al Kurdistan per aprendre i formar part d’aquest procés revolucionari.

Presentació del llibre Mujer, vida, libertad organitzada per l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor

Deja una respuesta