Vittoria i Carola, les jugadores que es van fer virals durant el confinament, coneixen a Rafa Nadal en l’Acadèmia

Vittoria Olivieri i Carola Pessina estan gaudint d’una setmana de tennis en la Rafa Nadal Academy by Movistar. Però… recordes qui són aquestes dues joves italianes?
En plena pandèmia, Itàlia va ser un dels països més afectats pel COVID, la qual cosa va impedir que els joves poguessin fer esport o sortir a l’aire lliure.

Però la creativitat es va imposar en Finale Ligure, a la província de Savona, on Carola Pessina i Vittoria Oliveri (d’11 i 13 anys respectivament) van trobar la manera de continuar jugant al tennis , pilotejant entre els terrats de les seves respectives cases. Un dia van decidir gravar-se en vídeo i les imatges van donar la volta al planeta generant un impacte tan gran que diversos mesos després el mateix Roger Federer va decidir donar-los una sorpresa fent-los una visita a Itàlia i jugant amb elles en els terrats en les quals van practicar durant el confinament. El suís també els va fer un gran regal: una setmana d’entrenaments de tennis en la Rafa Nadal Academy by Movistar.

Les restriccions van impedir que aquest regal es pogués fer efectiu en 2020, però aquesta setmana Carola i Vittoria han pogut viatjar a Espanya on han gaudit d’una increïble experiència a Manacor, on fins i tot han tingut l’oportunitat de trobar-se i conèixer al mateix Rafa.

“Els entrenaments estan sent esgotadors, però tant els entrenadors com tota la gent de l’Acadèmia estan sent molt simpàtics” o “M’encantaria quedar-me aquí tota la vida a estudiar i a jugar al tennis, no vull tornar encara a Itàlia” han estat algunes de les frases pronunciades per Carola i Vittoria, que estan vivint un dels somnis de la seva vida vinculant a dues dels millors tenistes de la història: Roger Federer i Rafa Nadal.

Deja una respuesta