El Alcudia va aconseguir la victòria i sumo els tres punts en joc, davant un bon Inter Manacor, amb un bon arbitratge de Pedro Juan Moreno Valero ben assistit per Jordi Verdera Escandell i Luis Miguel Díaz Soto.

L’Inter Manacor que arribava a aquesta trobada plagada de baixes, però amb les mires posades a aconseguir la victòria i sumar els tres punts en joc, al davant un gran rival com és el Alcudia en la seva lluita per retornar a tercera.

El partit va ser molt igualat, jugat a un fort ritme i intensitat. El Alcudia es va adelantar en el marcador amb una sutil vaselina de Perelló 0-1, resultat amb el qual s’arribà al descans.

La segona part l’Inter Manacor ho va  intentar tot, per a aconseguir si més no la igualada, però el Alcudia tirà d’ofici i foren inútils  totes les arribades de l’Inter sobre la meta defensada per Rubén, la millor ocasió arribà de les botes de Pere Gomáriz que es marcà un tret des de la seva casa i quan ja es cantava el gol en les graderies, va aparèixer la figura del meta visitant Rubén que la va treura a córner.

Amb un Inter Manacor bolcat en atac el Alcudia atura el partit i el marcador amb dos gols mes 0-3, en definitiva treballada i lluitada victòria d’un Alcudia molt efectiu en atac, davant un gran Inter el qual malgrat la derrota una mica inflada, als seus jugadors no se’ls pot retreure res perquè ho van donar tot sobre el terreny de joc i només els va faltar que en els moments claus del partit la deessa fortuna els somrigués.

Pensam que si poden recuperar aviat tots la majoría de baixes ,l’Inter Manacor pot donar guerra encara, però això si, falta que s’ho creguin mes tots.

A seguir jugant i donant tot i mes dins el camp!!!

Alineacions:

Inter Manacor: Toni Peña, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Jaume Barceló y Miquel Cladera.

Sustitucions: Pere Santandreu por Jaume Barceló (min.69) y Josep García por Marc Sánchez (min.86)

Alcudia: Rubén D Rodríguez, Cristian Andrés, Juan Ballesteros, Rubén Castro, Franco Federico, Carles Cortes, Sergio Perelló, Francisco Hidalgo, Antoni Palou, José Antonio y Juan J Romero.

Sustitucions: Iván E Sosa por Juan Ballesteros (min.46), Elhadji Malick por Juan J Romero (min.62), Llorenç Serra por Franco Federico (min.78) y Francesc Villamayor por José Antonio (min.80)

Goles: 0-1 Sergio Perelló (min 30), 0-2 Francesc Villamayor (min 89) y 0-3 Sergio Perelló (min 90)

Árbitro: Pedro Juan Moreno Valero. asistido por Jordi Verdera Escandell y Luis Miguel Diaz Soto.

Targetes: Pere Gomáriz (amarilla, min 51) y Jaume Barceló (amarilla, min 58) para el Inter Manacor. Juan Ballesteros (amarilla, min 13), Cristian Andrés (amarilla, min 36), Juan J Romero (amarilla, min 43), Francisco Hidalgo (amarilla, min 53), Jose Antonio (amarilla, min 75), Carles Cortes (amarilla, min 77) y Francisco M Pons (amarilla, min 90) para el Alcudia.

Deja una respuesta