Aquesta setmana, per segona consecutiva, els dos equips del Zona 5 han aconseguit la victòria.

El divendres, l’equip insular Masculí va jugar a casa del Joan Capó (57-75). Ells ens ho resumeixen així: «Nova victòria del Sénior Zona 5 UM Beach House. En aquesta ocasió, darrere un gran partit en intensitat i sacrifici des del primer minut de joc.

En una pista sempre complicada com la de Joan Capó (Felanitx), el bon inici de l’equip va fer que la renta obtinguda en els dos primers quarts fos suficient per, en els dos restants, mantenir-la i donar minuts a tots els jugadors disponibles i anar greixant la maquinària de cara als pròxims partits. S’ha de destacar que tots els jugadors van aportar anotació, quatre d’ells en dobles dígits.»

Per una altra part, les júniors promoció va jugar a Montuïri (63-66). En Paco Pastor ens conta el següent: «Bon partit de les júniors en el que els dos primers quarts foren ajustats; empatant el primer i estant cinc abaix en el descans. En el tercer, les locals van aconseguir un avantatge de quinze punts, moment en què el Zona 5 va pitjar en defensa arribant al final de quart nou punts per sota. En el darrer quart l’equip va aconseguir igualar el partit en els darrers minuts i aconseguir una victòria molt ajustada. Seguim avançant en els nostres objectius i fent feina per aconseguir-los.»

Aquesta setmana els dos equips juguen a casa: el sénior contra els nostres veïns de Porto Cristo (dia 15 a les 20h) i les juniors reben al Campos (dia 16 a les 16:30). Per confirmar l’hora, veure fotografies dels partits, obtenir més informació, podeu visitar la nostra web basquetzona5.es o descarregar la nostra app Zona 5 (disponible a android i IOS).

Recordau que la nostra escoleta segueix oberta a tothom i totalment gratuïta fins el 2022!

Deja una respuesta