Els nostres infantils dirigits per n’Antònia Porras i n’Aida Juárez desplegaren un gran joc col.lectiu i venceren amb molta claretat als companys de Santa Maria tancant el marcador amb un 6 a 56. Per la seva banda, els infantils OPTICALIA Manacor varen realitzar un molt bon encontre a La Salle davant el CB Llucmajor aconseguint la victòria per 71 a 39 demostrant que tenen un gran potencial.

D’altra banda, també debutaren en lliga les nostres infantils SONSÒNIA CENTRE AUDITIU. Les nostres nines tingueren una gran actitud però el rival, Pollença, fou superior. Malgrat la derrota per 20 a 52 les nines varen mostrar la seva evolució i de segur aninar creixent molt de la mà de na Carme i de na Laura.

En categoria infantil també, les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL venceren en el seu partit amistós amb les companyes de Joan Capó de Felanitx.

Gran Victòria de les Séniors Benzineres Febrer Martí davant el Montuïri i emocionants victòries dels Júnior Rt. Es Parc i de les Júniors Rt. El Pino

Les nostres séniors segueixen amb una gran dinàmica de joc i de resultats. El passat divendres jugaren front un gran equip, el Montuïri, i aconseguiren vèncer per 75 a 68 en un partit molt igualalt i intens.

Per la seva banda, els nostres sénior CÀRNIQUES SUNYER debutaren a la lliga balear a casa de l’Esporles. Fou un encontre a on l’equip local portà la iniciativa però a on els nostres jugadors mai deixaren d’estar dintre del partit. Al final la victòria fou pels d’Esporles per 83 a 74.

En categoria júnior masculina els nostres jugadors venceren a un molt emocionant partit al Felanitx remuntant nou punts als darrers minuts i vencent per un ajustat 88 a 91.

Per la seva banda, les jugadores del júnior femení visqueren una situació molt similar. Partit molt igualalt i remuntada al darrer quart per aconseguir la victòria per 53 a 51 davant el Bahía San Agustín.

Deja una respuesta