A l’Inter Manacor li va faltar la confiança en ell mateix, i va deixar que un Gènova, que deixava molt a desitjar, se’n dugues els 3 punts cap a casa.
Un joc totalment pels aires que no deixava fer bones jugades als que en saben i a tot això li juntam un camp casi de futbol sala per el tamany va fer que els visitants es trobessin molt incòmodes.
Es varen veure molt poques jugades i sa veritat que es un partit per oblidar. Hem de destacar el gran gol que va marcar en Salinas i dir que podien acabar amb un empat 1 a 1 però no se va voler pitar el fora joc del gol del Gènova marcat ja a n’el descompte i s’en va dur els 3 punts el Gènova.
Esperam que tots els lesionats del Inter, que per el moment son 13,  estiguin recuperats aviat i puguin tornar a fer els bons partits que havíem vist fins ara.

Alineacions:

Genova: Francisco Javier Verger, Antonio Gary Ruiz, Daniel Pons, Manuel Manchado, David Marín, Andrés Nord, Miguel Llabrés, Marc Nieto, El Hadji Fang, Pau Carbonell i Gaspar N Palmer.

Substitucions: José Manuel per Daniel Pons (min.67), Marc Puerto pel Hadji Fang (min.67), Javier M Font per David Marín (min.78), Cameron Ramírez per (min.87) i David J Aparicio per Andrés Nord (min.87)

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Miguel A Álvarez, Pere Santandreu, Jaume Barceló, Andrés Salines i Miquel Cladera.

Substitucions: Jaume Martí per Miquel Cladera (min.51), Toni Peña per Sebastia Ginard (min.56) i Luis Miguel (30′) Aguado Ferrer per (min.)

Gols: 1-0 Gaspar N Palmer (min 23), 1-1 Andrés Salines (min 43) i 2-1 Mateu Mut (min 94)en (p.p).

Àrbitre: Carlos Aguilar Illas. assistit per Lluís Balle Reus i Alejandro Jacas Córdoba.

Targetes: Gaspar N Palmer (groga, min 88) per al Gènova. Luis Miguel (groga, min 30), Mateu Mut (groga, min 66) i Jaume Barceló (groga, min 68) per a l’Inter Manacor.

Deja una respuesta