• La portaveu del Grup Popular Municipal considera que “Manacor és un dels municipis de tota Mallorca més perjudicats per les restriccions més dures; com quan el confinament perimetral”

 

  • Maria Antònia Sansó: “El batle rema en contra de l’ economia municipal posant més traves a un sector tan important com és del de bars i restaurants”

 

El Partit Popular de Manacor exigeix la prórroga de l’ obertura de les terrasses de bars i restaurants en la via pública municipal “en ser un dels municipis de tota Mallorca més perjudicats per les restriccions més dures; com quan el confinament perimetral”.

 

La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, considera que “el batle rema en contra de l’ economia municipal posant més traves a un sector tan important com és del de bars i restaurants” i argumenta que “és vera que a Manacor no sobra aparcament però el problema ve de les males polítiques de Mobilitat de l’ equip de govern; no en té cap culpa el sector de la Restauració”.

 

“Llevat de Palma, Manacor torna a ser un dels municipis més perjudicats per les decisions polítiques per la pandèmia”. “Quan ens varen confinar perimetralment, va ser un experiment amb grans perjudicis per el sector de la Restauració i del Comerç; un confinament, per cert, que a altres municipis amb incidència superior no ho varen fer”, explica Sansó.

 

Amb tot, la portaveu del PP a l’ Ajuntament manacorí recalca que “els restauradors tenen la llibertat de decidir i d’utilitzar una terrassa més gran perquè a dia d’ avui encara tenen restriccions del 75% d’ aforament als interiors dels seus establiments”. “Amb tot el que han patit se’ ls han de donar les màximes facilitats; com les que vàrem defensar nosaltres al gener quan vàrem reclamar a l’ Ajuntament envelats pels bars i restaurants amb terrassa a l’ exterior”, conclou.

 

Deja una respuesta