El CD Manacor el dimecres dia 6 a les 20 h.aconsegueix la seva primera victòria en el Municipal de Na Capellera i suma els tres punts en joc, davant un Son Veri molt innocent en totes les seves línies, amb un bon arbitratge de Gonzalo Borreda Giménez ben assistit per Alejandro González Fernández i Pedro Galipienso Rodríguez.

Partit on tot queda decidit en els primers 10 minuts de joc, amb 2 gols el primer en un bon passi a l’espai de Joan Roig «Morret», sobre Rodri aquest deixa assegut al seu marcador i després regateja al porter Alan, per a marcar el 1-0, minuts després el mateix Joan Roig «Morret marcava el 2-0, amb aquest gol el Manacor deixava el partit molt encarrilat, a un amb molts minuts per jugar, resultat amb el qual s’arribo al descans.

La segona part el Míster Jaume Mut, amb tants partits en tan poques jornades, tira de la banqueta i va fer girar als seus jugadors, Nico sortint de la banqueta arrodoniment el marcador amb el 3-0 minut 63.

Amb mitja hora per jugar el Son Verí cercà el gol però no li va donar per a mes. En definitiva justa victòria per a un Manacor que va ser molt superior al seu rival durant els 90 minuts de partit, on el millor va ser la parella en atac Rodri, Joan Roig «Morret» perquè en 10 minuts van resoldre la trobada amb sengles gols, i la seva solidesa defensiva deixant el seu marcador a zero. Cosa que no passava des de la primera jornada de lliga, el pitjor la lesió de Ginard que esperem només quedi en un esglai i el puguem veure aviat sobre els terrenys de joc

Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Sebastia Sastre, Joan Roig, Bartolomé Sancho, Francisco Gari, Rafel Magro, Onofre Riera, Rodrigo Pascual Cuenca y Miquel Ginard.

Sustitucions: Joan Mari por Miquel Ginard (min.38), Nicolás Rubio por Joan Roig (min.57), Gabriel Gili por Rafel Magro (min.57), Daniel Codina por Onofre Riera (min.74) y Lucas Agustín por (min.74)

Son VerÍ: Santiago Alan, Alejandro Barea, Santiago Soler, Hernan Raymondo, Marcos Castillo, Hugo Martin, Reni Frederick, Lucas Ariel, Santiago O Riveron, Sergio A Castillo y Matías Damián De Llano Baudraco.

Sustitucions: Marvin Santiago por Marcos Castillo (min.46), Agustín J Peluffo por Hugo Martin (min.46), Miguel A Bosch por Santiago O Riveron (min.66), Fernando Campins por Lucas Ariel (min.79) y Guillermo Petricorena por Matías Damián De Llano Baudraco (min.86)

Gols: 1-0 Rodrigo Pascual (min 1), 2-0 Joan Roig (min 12) y 3-0 Nicolas Rubio (min 63)

Àrbitre: Gonzalo Borreda Giménez. asistido por Alejandro González Fernández y Pedro Galipienso Rodríguez.

Targetes: Francisco Gari (amarilla, min 84) para el Manacor. Hugo Martin (amarilla, min 30), Santiago Soler (amarilla, min 33) y Santiago O Riveron (amarilla, min 64) para el Son VerÍ

Deja una respuesta