Els establiments que disposen d’autorització per ocupar la via pública destinada al trànsit o estacionament de vehicles tenen fins el 17 d’octubre per retirar les terrasses

La situació epidemiològica de la COVID-19, ha evolucionat favorablement reduint la incidència acumulada de contagis. Per aquest motiu, el Govern de les Illes Balears ha flexibilitzat les mesures, entre les quals es permet el serveis de restauració de bars, cafeteries i restaurants amb una cabuda a l’interior del 75 % i del 100% a les terrasses de la capacitat màxima autoritzada.

Per ajudar als bars i restaurants a pal·liar els efectes econòmics negatius la pandèmia va general al sector, l’Ajuntament de Manacor va decidir autoritzar l’ocupació de la via pública destinada al trànsit o estacionament de vehicles immediatament adjacents a les terrasses o façanes dels locals de restaurants, bars o cafeteries per la seva ocupació provisional.

Aquesta autorització de caràcter excepcional, provisional i temporal, es va concedir el 2020 i ha estat prorrogada també l’any 2021. Atès la millora de la situació sanitària i la flexibilització de les mesures, el consistori ha decidit posar fi a aquestes autoritzacions.

En aquest sentit es comunica als bars, restaurants i cafeteries que actualment gaudeixen d’aquesta autorització que disposen fins al pròxim 17 d’octubre de 2021 per retirar les terrasses concedides amb aquest caràcter provisional.

Deja una respuesta