Rtvº La Victòria i mai més ben dit, es portà la victòria i els tres punts en joc del Municipal de Na Capellera.

Partit on l’Inter Manacor va posar el futbol i l’espectacle, però el Rtvº La Victòria va marcar mes gols que el seu rival. Un Inter que va ser millor en tot que el seu rival, menys en el resultat final.

El partit va ser dominat de principi a fi per un gran Inter Manacor, però al davant també estava un bon equip com és La Victòria, que va encetar marcador primer amb el 0-1, amb el qual s’arribar al descans.

La segona part no va poder començar millor per a l’Inter, perquè Martí en la primera pilota que va tocar es marcar un golàs de bandera, per a establir la igualada en el marcador 1-1. Semblava que l’Inter Manacor podia culminar la remuntada amb algun gol mes, però va ser La Victòria amb el gol d’Ayala 1-2 que tancava el partit i el marcador.

L’Inter Manacor va seguir amb el seu assetjament i enderrocament sobre la meta defensada per Crespi però el marcador va romandre inalterable.

Alineacions:

Inter Manacor: Toni Peña, Mateu Mut, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Juan A Riera, Pere Gomáriz, Carlos González, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Bartolomé Rotger y Miquel Cladera.

Sustitucions: Andrés Salinas por Bartolomé Rotger (min.42), Jaume Martí por Mateu Mut (min.46), Marc Sánchez por Juan A Riera (min.60), Pere Santandreu por Jaume Barceló (min.70) y Jaume Barceló por Pere Gomáriz (min.70)

Rtvº La Victoria: Francisco J Luque, Joan Roque, Leopoldo Miguel, Pedro López, Manuel Galván, Pedro Ramon, Sergio Morro, Alberto Lozano, Brian Rosello, Alessandro Miguel y Daniel Valcaneras.

Sustitucions: Cristian Rendon por Brian Resello (min.53), Bartolomé Carmona por Joan Roque (min.53), Daniel Morro por Sergio Morro (min.53), Gabriel Cantarellas por Daniel Valcaneras (min.60) y Antonio Galván por Manuel Galván (min.60)

Goles: 0-1 Sergio Morro (min 21), 1-1 Jaume Martí (min 48) y 1-2 Pedro Ramon (min 61)

Árbitro: Daniel Marín Cano. asistido por Ángel Ventura Fernández y Enric Fiol Andreu.

Tarjetas: Miguel A Álvarez (amarilla, min 20) y Miquel Cladera (amarilla, min 21) para el Inter Manacor. Sergio Morro (amarilla, min 47), Pedro Lopez (amarilla, min 55), Pedro López (amarilla, min 70) y Leopoldo Miguel (amarilla, min 75) para el Rtvº La Victoria

Deja una respuesta