Les nostres juniors Federòptics van guanyar al Sa Pobla a na Capellera (56-36). Al principi va costar imposar el ritme del partit; en el primer i segon quart es va aconseguir un avantatge de deu punts que, amb els errors no forçats i les pèrdues de pilota, va fer que les visitants acabessin els dos quarts amb el marcador ajustat. No fou fins al tercer i darrer quart que es va forçar en defensa i se sortís ràpidament al contraatac i va permetre el avantatge final. Detalls a polir, però se segueix amb una progressió ascendent.

Per altra banda, el sénior masculí UM Beach House Portals es va imposar al Capdepera (65-45). Fou un bon partit on en els dos primers quarts foren molt igualats. Un canvi en la defensa fou el revulsiu que en els dos darrers quarts s’hi han aconseguit l’avantatge definitiu pel desenllaç del partit.

Per acabar, seguim recordant que la nostra escola de bàsquet gratuïta segueix oberta a noves inscripcions. Ja són quasi quaranta nines i nins que gaudeixen d’ella. Si voleu més informació contactau amb nosaltres!

Deja una respuesta