El CD Manacor i el Muro brinden un bonic espectacle, amb la salsa del futbol com són els gols, amb victòria final per al Manacor, amb un bon arbitratge de Leandro Martin Zozaya Ambrosio ben assistit per Jaume Más Capo i Gabriel Rodríguez Kruger.

Partit on el CD Manacor de Jaime mut va fer uns primers 45 minuts molt bons, podent anar-sen al descans amb una golejada de escándol, davant el Murense de Linares que amb el golàs de Codina 0-1 la clavo per tota l’esquadra de la meta defensada per Frau, se li va ensorrar tot l’entramat defensiu, Tià Sastre posava el 0-2 en el minut 18, perquè juan Roig “Morret posés el 0-3, que pràcticament tancava el partit i el marcador, però el Murense encara no havia dit la darrera i rosant el descans retallava distàncies en el marcador amb el 1-3.

La segona part va ser una altra, com ja ens ve acostumant el Manacor se’ls fan llargues i com no podia ser menys s’acabava demanant l’hora, amb un Murense que prenc les regnes del partit ,  el gol de Cantallops va arribar en el descompte 2-3, sense temps per a mes, en definitiva justa victòria del CD Manacor, però molt sofrida davant un Murense que malgrat anes per sota en el marcador per tres gols no li va perdre la cara al partit, el millor pel CD Manaco JuanRoig“Morret”,que sempre que surt compleix amb el millor que sap fer que són gols, amb un Murense molt lluitador i combatiu.

Murense: Joan M Frau, Pere A Borras, Andreu Llado, Guillermo Fornes, Cristofol Rigo, Simón Vidal, Bartolome Corona, Cristian Lara, Álvaro Jiménez, Bernat Cantallops y Matías Ignacio Odone.

Sustitucions: Joan F Pico por Simón Vidal (min.46), Antonio Capo por Guillermo Fornes (min.46), Carlos Gonzalez por Cristian Lara (min.59) y Marcos Risco por Bartolomé Corona (min.80) .

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Fernando Albert, Bartolomé Galmes, Joan Mari, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolas Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina y Onofre Riera.

Sustitucions: Bartolome Sancho por Joan Mari (min.59), Sergi Vecina por Joan Roig (min.80), Rodrigo Pascual por Nicolás Rubio (min.80) y Lucas Agustín por Sebastia Sastre (min.89)

Gols: 0-1 Daniel Codina (min 14), 0-2 Sebastia Sastre (min 18), 0-3 Joan Roig (min 30), 1-3 Pere A Borras (min 44) y 2-3 Bernat Cantallops (min 93)

Àrbitre: Leandro Martin Zozaya Ambrosio. asistido por Jaume Mas Capo y Gabriel Rodríguez KrugerTarges: Bernat Cantallops (amarilla, min 30), Guillermo Fornes (amarilla, min 43) y Andreu Llado (amarilla, min 83) para el Murense. Sebastia Sastre (amarilla, min 57) y Bartolomé Sancho (amarilla, min 89) para el Manacor

Deja una respuesta