El nostres dos equips júniors de promoció a la Fase d’Interilles iniciaren les seves respectives lligues.
Per la seva banda, les júniors Rt. El Pino jugaren a casa contra el CB Andratx. Les nostres nines tingueren un bon inici de partit i aconseguiren competir a un bon nivell. A mesura que passaven els minuts, les visitants imposaven el seu ritme i aconseguiren vèncer per 49 a 76.
Per la seva banda, els júniors Rt. Es Parc visitaven la difícil pista del CTEIB. L’equip local fou superior gràcies a l’encert de tres, a la rapidesa en les transcions i al domini del rebot. Tot i això l’equip de Manacor no abaixà els braços i realitzà una segona part molt positiva. Resultat final 98 a 68.

PARTITS AMISTOSOS DE PRETEMPORADA

Els nostre equip sènior femení BENZINERES FEBRER MARTÍ segueix la seva bona progressió vencent 50 a 70 a casa del CB Campos. El nostre equip sénior CÀRNIQUES SUNYER va disputar dos partits, un a La Salle de Palma amb victòria per 74 a 81 i l’altre a casa, front el Sant Josep, amb una victòria contundent per 69 a 31.
Per la seva banda les infantils BUFETE PERELLÓ jugaren a casa del Sa Pobla un partit a on es va vegent la bona progressió de les nines. Les minis INNOVATEC SECURITY jugaren a Porreres contra un superior La Salle de Palma mostrant el gran futur que tenen per davant.
A Manacor, les infantils FORN CA’N TÒFOL i les cadets RT. ES CRUCE jugaren un bon partit d’entrenament per seguir amb la bona progressió dels dos equips.
L’infantil masculí vermell s’enfrontà en un espectacular partit als companys de l’infantil OPTICALIA MANACOR mostrant els dos equips un gran bàsquet.
Finalment, els cadets XINXERAM i els infantils OFI-ILLA jugaren contra els companys de Sant Josep de les seves respectives categories en dos partits que serviran d’aprenentatge i millora i els cadets CREUERS ILLA BALEAR jugaren un bon partit de preparació front el Ciutat d’Inca.

Deja una respuesta