Les nostres júniors Federòptics es van afrontar al CTEIB el passat dissabte amb derrota (68-39). Aquest primer partit, jugat contra un dels favorits del grup, es va jugar de tu a tu durant tot el primer quart, arribant al final a tres punts per sota. En el segon quart, les locals va sortir molt fort, però, així i tot, el Zona 5 va plantar cara arribant al descans a 38-23.

Aquests quinze punts es van mantenir tot el tercer quart fins que, al començament del darrer període, els errors no forçats els hi van permetre arribar a una diferència de 29 punts.

Cal destacar el molt bon partit físic de les nostres jugadores que van estar a l’altura i, a pesar de la diferència d’estatura entre els dos equips, el Zona 5 va no va abaixar els braços en cap moment capturant moltíssims rebots tant en defensa com en atac. S’ha de seguir fent feina, ja que sols és el primer partit.

Aquest cap de setmana jugaran davant el Sa Pobla a na Capellera a les 16.30 h.

Per altra part de coses, la nostra escoleta gratuïta segueix creixent de forma exponencial. Ja són més de trenta nines i nins que gaudeixen cada dilluns i dimecres a les nostres instal·lacions. Si t’hi vols sumar, basta et posis en contacte amb nosaltres!

 

Deja una respuesta