Més de cinquanta nines i nines a partir de tres anyets i les seves famílies  varen venir a La Salle el dimarts i el dijous de la setmana passada per conèixer la tasca esportiva i educativa del nostre Club i per tal de divertir-se i fer amistats gràcies a l’esport d’equip.

De la mà de na Nena Puigrós, mestra d’educació primària i entrenadora titulada de bàsquet, i d’entrenadors, entrenadores i monitors i monitores de temps lliure, el nostre Club ofereix una activitat esportiva i educativa de la màxima qualitat adaptada a les edats de cada infant.

Si voleu formar part de la família del Bàsquet Manacor podeu venir els dimarts i els dijous a La Salle de les 17:15 a les 18:15.

 

CAP DE SETMANA AMB NOU PARTITS AMISTOSOS AL POLIESPORTIU DE LA SALLE DE MANACOR

 

El passat cap de setmana el poliesportiu de La Salle visquè de nou l’emoció i la màgia del bàsquet. Amb unes graderies plenes de familiars i aficionats al nostre esport els jugadors i jugadores del nostre Club varen poder disfrutar dels primers partits de la temporada.

L’equip sènior CÀRNIQUES SUNYER jugà divendres i no va poder vèncer al CIDE en el primer partit del nostre primer equip a casa. El diumenge jugà St. Maria competint al màxim però sense fortuna la marcador. Per la seva banda les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ realitzaren un gran encontre davant un rival de categoria superior, el CTEIB, al qual posaren contra les cordes en molts moment del partit. Fou un partit a on poguérem veure en acció el gran equip que confecciona enguany el nostre referent femení. Destacar també que en aquest partit tinguerem l’alegria de veure a dues jugadores formades al nostre Club de categoria cadet, debutant a la categoria sénior, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà.

D’altra banda el júnior Rt. ES PARC i les júniors Rt. EL PINO jugaren també contra el Centre de Tecnificació de les Illes Balears. Els nostres júniors competiren al màxim sense poder obtenir el premi de la victòria i les nostres jugadores competiren molt bé fins que el partit s’aturà per la lesió de tres jugadores que esperam que es recuperin el més aviat possible.

En categoria infantil, els nostres infantils OPTICALIA MANACOR varen jugar un partit contra les infantils BUFETE PERELLÓ a on vàrem poder disfrutar de veure els nostres nins i de les nostres nines jugant a un gran nivell. Les nines del mini SONSÒNIA CENTRE AUDITIU competiren amb les nines del nostre mini femení INNOVATEC SECURITY en un emocionant i entretingut partit.

Els nostres júniors LABORATORI22 jugaren un partit amb els companys del cadet CREUERS ILLA BALEAR, l’equip infantil masculí OFI-ILLA i els cadets Rt. XINXERAM disfrutaren també d’un molt bon partit de preparació i les nines del cadet femení Rt. ES CRUCE realitzaren els seu primer encontre de la temporada contra les companyes del CB Molinar amb victòria de les visitants.

A fora de casa, les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL guanyaren clarament al Montuïri, els nostres cadets BOTIGA SENYORETS venceren d’un punt al Son Servera B i els cadets Rt. XINXERAM foren superats pel Son Servera A

Deja una respuesta