Ja diverses setmanes que anem anunciant l’escola gratuïta. Molta gent ens ha demanat si realment serà gratuïta fins al 2022, i us podem assegurar que així és!

El Club Zona 5 està fent un esforç enorme per poder oferir aquest servei i que les nines i nins de Manacor no sols tinguin un mes per provar un esport. Sols fa falta que ús poseu en contacte amb nosaltres per venir els dilluns i dimecres de 17.30 h a 18.30 h. Per contactar-nos truqueu al 679974132 (Rafel) i us explicarem com fer-ho.

Les places són limitades i es van omplint! No ho dubtis!

 

Per altra part, el sénior amateur comença a donar les primeres passes abans de començar la lliga regular de l’AIDEB. Si estàs interessat a venir a jugar a bàsquet i sabre les condicions d’aquest tipus de competició, truca al 609527781 (Carlos) i t’informarem sense compromís.

Deja una respuesta