Al llarg de les dues primeres setmanes de setembre, alguns equips del nostre Club ja han jugat els primers partits de pretemporada.

El nostre equip sénior femení BENZINERES FEBRER MARTÍ va guanyar dins la difícil pista del Sa Pobla en un molt bon partit de les nostres jugadores. Una setmana més tard, el nostre equip jugà contra La Salle de Palma a Manacor.

Fou un partit de màxima igualtat que es resolgué en els darrers trenta segons. Al final la victòria fou per a les visitants per tan sols tres punts de diferència.

Per la seva banda, les nostres júniors Rt. EL PINO varen disputar un gran partit contra el CB Molinar, aconseguint una meritòria victòria per 41 a 30 basada en un molt bon joc en equip.

Per la seva part, els nostres júniors LABORATORI22, varen realitzar un partit molt complet a casa dels companys de Capdepera. En un emocionant partit els jugadors dirigits per Mateu Cortès venceren per 60 a 71.

Els nostres júniors Rt. ES PARC jugaren dos partits. El primer, a la pista de La Salle de Palma, acabà amb victòria dels nostres jugadors per un ajustat i emocionant 69 a 74. El segon partit fou a casa contra Sa Pobla. Fou un partit vibrant i emocionant que s’emportà finalment l’equip pobler per 75 a 83.

AQUESTA SETMANA COMENÇA L’ESCOLETA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR PER A NINES I NINS A PARTIR DE 4 ANYS basket

Més de 50 nins i nines han iniciat aquesta setmana l’ESCOLETA del Club Bàsquet Manacor. Una temporada més la nostra Escoleta acollirà a un gran nombre d’infants amb la il.lusió de divertir-se, fer amistats i fer les seves primeres cistelles! Cada dimarts i dijous, de les 17:15 a les 18:15 a La Salle de Manacor, podeu venir a disfrutar i a aprendre amb nosaltres. Més informació al 637 20 31 52 (Nena) o al correu

Deja una respuesta