Site Loader

Manacor tendrà en uns anys una nova plaça al centre de la ciutat. La futura construcció de l’edifici que unificarà els jutjats de primera instància a les foranes i el consegüent retorn de l’immoble judicial de la plaça Font i Roig a l’Ajuntament, faran possible l’habilitació d’un nou espai aferrat als contraforts laterals del claustre de Sant Vicenç Ferrer (ara ocults a la vista pública). Un itinerari verd i per a tothom que connectaria el carrer den Muntaner amb la plaça ja projectada de s’Hort des Frares (a l’antiga presó), que crearia un lloc silenciós i de tranquil·litat també accessible des de la biblioteca municipal.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam