Site Loader

Els para-sols, hamaques i caixes de seguretat de totes les platges del municipi de Manacor podran ser reservades amb antelació i pagades de manera senzilla a través del telèfon mòbil. Així, cada usuari podrà triar, com passa al cinema o al teatre, quina localització prefereix, centrada, pròxima a la mar o amb més sol en determinades hores del dia. Un projecte pioner que l’Ajuntament té previst posar en funcionament a través d’una app específica a finals d’aquesta mateixa temporada turística.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam