Ramon Ruiz Gómez (Manacor, 1989) és informàtic especialitzat en Business Intelligence i Trader algorítmic. Va treballar a Iberostar durant un any i mig, per després marxar a Barcelona on va treballar cinc anys, i d’aquí als Estats Units per Johnson and Johnson. Ara fa ja tres anys que és de nou a Mallorca a l’empresa World2Meet.

-Com va començar el seu interès pel trading?
Realment fa set anys quan era a Barcelona i encara no tenia gaire idea del que era un tipus d’interès, hipoteques o préstecs… així que vaig començar a llegir. Primer pel més bàsic, per un llibre de Josef Ajram anomenat Inversión en bolsa para dummies. Recordo que juntament amb un altre amic ens enganxem al tema i ens vam llançar al trading amb 200 euros. Em vaig assessorar amb molts mentors, però la veritat és que vaig tenir dos anys de pèrdues.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta