Perfecto Acosta va fundar el projecte APROP després de patir un càncer i comprovar la necessitat de tenir un suport humà durant la malaltia, mancat a la sanitat pública de la comarca, i fonamental a l’hora de poder avançar a partir de l’experiència d’altres i l’ajuda psicològica. I encara que l’associació pel suport de malalts amb càncer i les seves famílies no es va formalitzar oficialment fins l’any 2004, ja abans es duia a terme una feina de voluntariat que, desde Porto Cristo, primer va cristalizar al municipi per després expandir-se per mitja illa. Per això, l’anunci de la desaparició d’APROP i la carta de la també fundadora i gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, han remogut conciències i teixit social. Fins el punt que Acosta reconegui que pot ser això sigui només un punt i seguit.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta