Del vent i la farina al llúpol i l’escuma, l’artesania es transforma. Una cosa així van pensar Miquel Gelabert (Manacor, 1990) i Neus Llopis (Gavarda, 1991) quan, gairebé per casualitat, es van topar de cara amb un cartell de ‘es ven’ penjat de la façana d’un antic molí fariner de segle XVIII, en un dels barris més populars de Manacor. “Recordo que era la fi de desembre de 2017 quan finalment ens vam decidir després de pensar-ho molt. En principi no vèiem com podria encaixar en el projecte; cercàvem llocs diàfans com antics tallers o potser alguna cosa nova amb més de 100 metres quadrats per poder muntar tota la maquinària necessària per fer cervesa, amb una terrassa i espai per al nostre propi brewpub“, explica Gelabert. Tres anys de papers i obres després, Brusca (que així es dirà la marca) obrirà aquest estiu les seves portes.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta