Site Loader

Els 32 parcs i zones infantils dels que disposi el municipi de Manacor han de ser desinfectats cada dia. Així ho contempla el decret de mesures dictades des del Govern per tal que siguin espais segurs pel joc dels més petits. Tot i això, l’administració autonòmica no dota als ajuntaments de cap partida econòmica per poder fer front a l’ordre. D’aquesta manera, durant el passat mes de desembre el consistori manacorí (tots els ciutadans) va haver de pagar una factura de 30.000 euros per les feines realitzades per l’empresa especialitzada.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam