Site Loader

Tracionalment l’institut Mossèn Alcover de Manacor s’ha caracteritzat durant les darreres dècades per desplegar grans foguerons de Sant Antoni enmig de la pista exterior de bàsquet. Dissenyats molts anys per Jaume Rosselló Cándido com si fossin petites falles, sempre han despertat la sorpresa i admiració dels santantoniers (manacorins o no) que han marcat amb vermell l’IES Mossèn Alcover com a punt d’aturada en la ruta de foguerons a veure abans de la cremada del 16 de gener a les 20h.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam