Site Loader

El desplegament de nou cablejat i capses per part d’una altra companyia de fibra òptica a la ciutat de Manacor, torna a degradar la imatge de moltes façanes del centre i el barri de sa Torre, on el passat dissabte i diumenge encara s’hi podien veure operaris enfilats a escales i ‘tirant fils’, seguint una feina que durant aquests dies continua als carrers de la Sínia dels Frares, Pío XII o el carrer Retir, per exemple. Però el més preocupant, a part de la vessant estètica, és la manca de confirmació que l’empresa en qüestió, en aquest cas Avatel, tengui el permís de l’ajuntament de Manacor per fer-ho. Fa una parell d’anys ja hi hagué una polèmica similiar amb Movistar i Orange, que van desplegar fibra i CTO’s (nom tècnic de les capses que es veuen a molts frontis) per bona part de l’entramat urbà, cosa que va suscitar la protesta de molts de veïnats afectats. En aquella ocasió, però, sí que tenien permís oficiós.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam