El desplegament de nou cablejat i capses per part d’una altra companyia de fibra òptica a la ciutat de Manacor, torna a degradar la imatge de moltes façanes del centre i el barri de sa Torre, on el passat dissabte i diumenge encara s’hi podien veure operaris enfilats a escales i ‘tirant fils’, seguint una feina que durant aquests dies continua als carrers de la Sínia dels Frares, Pío XII o el carrer Retir, per exemple. Però el més preocupant, a part de la vessant estètica, és la manca de confirmació que l’empresa en qüestió, en aquest cas Avatel, tengui el permís de l’ajuntament de Manacor per fer-ho. Fa una parell d’anys ja hi hagué una polèmica similiar amb Movistar i Orange, que van desplegar fibra i CTO’s (nom tècnic de les capses que es veuen a molts frontis) per bona part de l’entramat urbà, cosa que va suscitar la protesta de molts de veïnats afectats. En aquella ocasió, però, sí que tenien permís oficiós.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta