Parlam amb la directora-gerent de l’Hospital de Manacor, Catalina Vadell, sobre l’arribada de les vacunes per combatre la Covid i sobre l’evolució de la pandèmia -Quan i de quina manera arribarà la vacunació per a la població general a la comarca de Manacor? Per aquesta pregunta encara no tinc resposta, ja que de moment l’única informació que tenim és que la vacunació comença per als majors ingressats a residències, i pels seus treballadors. Posteriorment, calculam que durant la primera quincena de febrer començarem a vacunar als treballadors sanitaris que estan a la primera línia de la lluita contra la Covid. Després es vacunarà a la resta de treballadors sanitaris. Sobre quin serà el tercer grup de població que rebrà la vacuna, a dia d’avui encara on se’ns ha informat.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta