Uns dels mals endèmics més preocupants del Manacor de les darreres dècades és l’acumulació de cotxes abandonats en carrers i places de tot el municipi. Un problema no sols d’imatge sino de seguretat que, sembla, està a punt d’acabar-se. Vàries són les solucions que l’Ajuntament té damunt la taula que podríem començar a aplicar-se en les properes setmanes per tal d’accelerar la retirada dels vehícles deixats a la via pública.

Per una banda està l’entrada en vigor de l’ordenança específica que facultarà el consistori i la Policia Local, a escurçar els plaços per poder llevar-los del mig. I per l’altra la construcció ja molt avançada d’una nau (darrera el parc verd) amb capacitat per un centenar de vehicles perquè sigui el primer dipòsit de vehícles del municipi en propietat. Un espai que, segons explica el batle Miquel Oliver, comptarà també amb un sistema de video vigilància pels cotxes embargats, que provenen dels jutjats i han de ser custodiats.
Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta