El Partit Popular de Manacor demana a l’equip de govern municipal que posi en marxa ja un estudi de mobilitat per tal d’afavorir el tancament, total o parcial, de determinades vies i així permetre que els bars i restaurants que ho desitgin hi puguin instal·lar taules i cadires. “Quan es començà a parlar del confinament perimetral de Manacor, des del Partit Popular, tot i dubtar de la manca de lideratge de l’equip de govern en general i del batle Oliver en concret, vam optar per confiar en la seva gestió”. “Que els recursos propis de l’Ajuntament reforçats amb la presència de la Policía Nacional no són suficients per mantenir el perímetre com cal, se sabia del primer dia. Comptar amb la col·laboració de l’UME hauria estat imprescindible per què aquest confinament no hagués estat la pèrdua de temps, energia i economia que ha suposat per a la majoria de manacorins i manacorines. Desconeixem si el batle Oliver va requerir la seva presència a Manacor”, ha explicat el partit liderat per Maria Antònia Sansó.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta