El Partit Popular de Manacor ha decidit contestar al que considera “les reiterades acusacions” de la regidora d’Hisenda, Maria Antònia Truyols, cap a Maria Antònia Sansó, portaveu i presidenta del PP local, de no haver aplicat l’ordenança com calia en la recaptació de la taxa de fems en els anys en què Sansó fou regidora de l’àrea en l’anterior legislatura. «Les acusacions de la senyora Truyols són rotundament falses. Quan el 2017 i 2018 s’havien de girar els rebuts per al cobrament de la taxa de fems, la delegada d’Hisenda del moment, Maria Antònia Sansó, sempre emparada en les directrius dels tècnics municipals i de la resta d’equip de govern, aplicà el padró que corresponia d’acord amb les directrius del moment. En cap cas Maria Antònia Sansó va prendre decissions de forma unilateral tal i com insinua ara la senyora Truyols».

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta