Site Loader

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada pel batle de Manacor, Miquel Oliver, ha posat avui la primera pedra d’una nova promoció d’habitatge de protecció oficial d’onze pisos a Manacor, ubicada al carrer de Lleó XIII, 15 (cantonada amb el carrer de les Moreres). Armengol ha destacat que parlar d’HPO significa «parlar d’un dels drets fonamentals, tenir un habitatge digne». En aquest sentit, ha assegurat que «és un dret que reconeix la Constitució, però que moltes vegades no es compleix» i que, per aquest motiu, «és un dels objectius prioritaris del Govern des de la passada legislatura».

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam