Site Loader

La pel·lícula ambientada a Porto Cristo i dirigida per Pedro Miralles, Jostissi de Carreró, ha estat seleccionada per participar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, tradicionalment a l’avantguarda en cintes de terror i d’acció i que es celebrarà en els propers dies 8 i 18 d’octubre. Més concretament Jostissi es projectarà a la secció Brigadoon, especialment pensada per pel·lícules més ‘trencadores’ com és aquesta, al més pur estil Charles Bronson i protagonitzada per actors del municipi i amb la participació de personatges molt coneguts pel gran públic.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam