L’Ajuntament ha presentat avui el pla d’embelliment del municipi anomenat “Manacor, posa’t guapa”, un projecte ambiciós que consta de cinc eixos, el primer dels quals és un paquet de bonificacions fiscals per a la reforma i la rehabilitació d’edificis. Pel que fa a edificis degradats, s’incrementa fins al màxim permès per llei el percentatge de bonificació, que passa del 75 al 95%, sobre la quota de l’ICIO, a aquelles obres que rehabilitació d’habitatges afectats per patologies estructurals degudes a la degradació, estat de conservació deficient, aluminosi i a l’antiguitat d’aquestes construccions, que ha de ser superior a 30 anys. Per altra banda, també es bonifiquen les actuacions que suposin una millora de l’estructura general de l’edificació amb perill de danys o perjudicis a terceres persones o a la via pública, per garantir la seguretat o salut públiques.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta