El Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 aprovat per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca preveu, en la planificació d’infraestructures per a l’any 2020, l’ampliació de l’IES Porto Cristo. És per això que aquest divendres el Consell de Govern va aprovar l’import del contracte d’obres que s’han de licitar: 715.688,15 euros. El projecte dona resposta a la necessitat d’ampliació de l’actual IES Porto Cristo amb 6 aules addicionals: quatre de 48,83 m² i dues de 29,80 m² útils. Aquesta ampliació es duu a terme als blocs D i E de l’edifici actual, ocupant l’espai de les terrasses existents a la planta primera d’ambdós blocs. Els blocs D i E són de planta baixa més una planta pis i les plantes pis d’ambdós blocs estan ocupades parcialment i deixen una part lliure de sostre, unes terrasses.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta