Vicenç Rocamora Duran és el cap del servei de Dermatologia del l’Hospital de Manacor. Amb ell parlam sobre els efectes de les mascaretes, dels gels hidroalcohòlics o de l’abús de sol a l’estiu. Sortir amb la mascareta obligatòria està suposant problemes de pell? «Sí, està començant a donar problemes de calentor a la zona de la cavitat oral, del nas i de les galtes, així com molta gent que té acné i rosacea hem notat que empitjoren. Els escemes seborreics també. Crec que en moltes persones hi haurà una alteració de la flora de tota la zona del nas per la temperatura en que estam immersos, perquè l’aire no acaba de sortir del tot; i a més estam veient ja problemes de rossament de les mascaretes i qualque alèrgia produïda pels materials en que es fan com els metalls o el fenol».

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta