Site Loader

Nova aturada de plaços per a la reforma de l’escola de Ses Comes de Porto Cristo. Un retard en la reactivació de les obres, propiciat per la crisi sanitària i la suspensió dels plaços d’adjudicació, fa que no sigui fins entrat el 2021 que el projecte previst pugui estar acabat. El darrer ple municipal va servir perquè s’aclarissin alguns dubtes dels que la conselleria d’Educació només havia informat a l’ajuntament de Manacor fa uns quants dies.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam