Site Loader

Donar suport als professionals i emplenar una llista de verificació de la col·locació i retirada dels EPI. Aquesta és la feina dels Observadors Mirall, 35 treballadors que fan un seguiment de l’ús dels equips de protecció per part dels professionals sanitaris. Des que es van detectar els primers casos de COVID-19 a l’Hospital de Manacor, a principis del mes de març, l’Equip d’Higiene Hospitalària va posar en marxa el projecte de l’observador mirall, per garantir la correcta utilització dels equips de protecció individual (EPI) per part dels professionals sanitaris.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam