Manacor, a través del Consell de Mallorca i TIC (l’empresa que presta serveis informàtics als ajuntaments), va posar ahir en funcionament una aplicació mòbil per poder denunciar i resoldre totes aquelles incidències que hi pugui haver als carrers del municipi, com per exemple clots, manca d’enllumenat, problemes de fems, trasports o els voluminosos que s’acumulen al voltant de molts contenidors de reciclatge.

Avui el batle de Manacor, Miquel Oliver, el regidor Carles Grimalt i el gerent del Consorci TIC, Miquel Lluís Mestre, han presentat la app titulada ‘El teu Ajuntament’ (disponible per IOS i Android), que farà les funcions que fins ara tenien les xarxes socials a l’ús per una banda, i la del registre d’instàncies, un procés molt més llarg i administratiu. Ara, d’aquesta forma, una vegada descarregada, l’aplicació permetrà, de forma anònima, fer fotos del problema, un petit comentari i fins i tot geolocalitzar amb un sistema de GPS on està la incidència.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta