Diumenge passat, 29 de desembre, a les 7 de l’horabaixa i dins el calendari d’actes de Nadal 2019 programat per s’Agrícola, va tenir lloc un entranyable concert de jazz de dos joves músics manacorins residents a Barcelona: Sebastià Gris, guitarra, i Toni Llull, bateria.

Amb una total falta de protocol institucional, una notable simpatia i una elevada dosi d’improvisació (un element imprescindible del jazz), Sebastià Gris i Toni Llull ens presentaren un mostrari de peces composades per Sebastià i arreglades per ambdós que se movien entre el jazz i l’electrònica. Amb títols tan curiosos com “Caudillo que te pillo”, els dos músics manacorins alternaren temes que qualificaren de “divertits” amb altres de factura més tècnica i seriosa, tots ells amb un element comú: la complexitat harmònica i el bon gust musical.

Més informació a l’edició en paper

Deja una respuesta