Site Loader

Diumenge passat, 29 de desembre, a les 7 de l’horabaixa i dins el calendari d’actes de Nadal 2019 programat per s’Agrícola, va tenir lloc un entranyable concert de jazz de dos joves músics manacorins residents a Barcelona: Sebastià Gris, guitarra, i Toni Llull, bateria.

Amb una total falta de protocol institucional, una notable simpatia i una elevada dosi d’improvisació (un element imprescindible del jazz), Sebastià Gris i Toni Llull ens presentaren un mostrari de peces composades per Sebastià i arreglades per ambdós que se movien entre el jazz i l’electrònica. Amb títols tan curiosos com “Caudillo que te pillo”, els dos músics manacorins alternaren temes que qualificaren de “divertits” amb altres de factura més tècnica i seriosa, tots ells amb un element comú: la complexitat harmònica i el bon gust musical.

Més informació a l’edició en paper

Deja un comentario

Serhabit Gelabert

Serhabit Gelabert

Classes de música

Classes de música

Centre COT

Viatges Canals

Cap de redacció

Departament de publicitat

Francisca Fons

645 967 136

Correu Anuncis:

anuncis7setmanari@gmail.com

Baratillo:

anuncis7setmanari@gmail.com

Correu Esports:

esports7setmanari@gmail.com

 

 

mallorca veterinaris

netetges sebastià

renshinkam